20 mars 2016

Köttfärsfylld paprika med parmesan

För mig var detta faktiskt första gången jag åt fylld paprika, men det var jättegott. Väldigt enkelt också och tog inte allt för lång tid. Nästa gång tror jag vi kommer testa att fylla paprikan med tacofärs. Vi som älskar tacos! Hur som helst känns denna rätt väldigt LCHF´ig!

Du behöver.

Gårdagens fantastiska köttfärssås
Paprikor
Någon ost du gillar
Parmesanost
Olivolja

Gör såhär:

Vi hade kvar köttfärssås från gårdagens lunch och använde oss av denna. Receptet hittar ni här! Skär bort "locket" på paprikan och töm den på kärnhuset. Lägg i ost i botten av paprikan och häll i så mycket köttfärssås det går och toppa med riven parmesanost och en skvätt olivolja. In i ugnen sedan på 225 °C i ca 30 minuter. Njuuuuut! Som tillbehör hade vi creme fraiche med pressad vitlök, samt hackad lök vi stekte i massa smör tillsammans med lite tomatpuré, olivolja, salt, peppar och halva körsbärstomater. Mycket gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar