8 dec. 2017

Tonfiskröra med dill

Du behöver: 

5 dl grädde
1 gul lök
2 burkar med tonfisk i vatten á 150 g/burk
Salt
Peppar
Dill

Tillbehör: Glutenfri spagetti!

Gör såhär: 

Förbered pastavatten och ställ på plattan. Låt vattnet koka upp medan du hackar löken och steker den så den blir mjuk. Häll på grädde och tillsätt tonfisken. Nu borde pastavattnet vara klart - häll i spagettin och rör om. Jag använde mig utav ICAs egna glutenfria spagetti och den tar 14 min att koka upp. Smaksätt din gräddiga tonfiskröra med salt, peppar och dill. Glöm inte att smaka av. Rör runt då och då och sänk sedan värmen så röran får stå och gotta till sig medan du häller av pastan när den är färdig. Servera med en god sallad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar