9 dec. 2016

Pappas gös med dilltäcke

Du behöver:

400 g gösfilé
4 tsk smör
4 msk glutenfri mjölmix
4 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
½ dl hackad dill
Hackad spenat
50 g prästost

Gör såhär:

Sätt ugnen på 225 °C och smält sedan smöret i en kastrull och rör i mjölet. Späd ut med mjölken samtidigt som du rör lätt med en visp. Låt såsen koka på svag värme, ca 5 minuter och smaksätt sedan med vitpeppar, salt och dill. Ha sedan i spenat - så mycket du föredrar. Skär fisken i mindre bitar och lägg dessa i en ugnssäker form. Häll såsen över fisken och hyvla på ett tunt lager med prästost. In i ugnen ca 15-20 minuter, tills allt fått fin färg. Servera gärna med kokt ägg som svalnat och kokta ärtor och morötter!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar