11 okt. 2016

Släng-ihop-middag

Du behöver:

Nötfärs
Glutenfritt ströbröd
1 ägg
Wokgrönsaker
Grädde
Svartpeppar
Salt
Smör till stekning
En liten skvätt soya
Oregano

Gör såhär:

Börja med att ta fram en stekpanna och en kastrull. Ta även fram en bunke där du blandar färsen med svartpeppar, salt och oregano. I med ett ägg och ströbröd så du får bra konsistens på det hela. Sedan häller du i vatten och jasminris i kastrullen och låter detta koka upp. Stek wokgrönsakerna i smör på medelvarm värme. Häll sedan av grönsakerna och forma färsen till små biffar och stek dem i smör på medelvarm värme. När biffarna är genomstekta gäller du tillbaka grönsakerna i stekpannan och tillsätter även grädde samt lite, lite soya. Krydda om det behövs och servera sedan med jasminriset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar