13 nov. 2016

Ceasarsallad med stekt ägg & avokado

Något så enkelt, fräscht och oerhört underskattat - S A L L A D !

Du behöver:

Röd paprika
Minimajs
Kyckling
Avokado
2 ägg
Romansallad
Gurka
Körsbärstomater
Fetaost
Ceasardressing

Gör såhär:

Hacka paprikan och gurkan i små bitar, lägg dessa i en bunke och tillsätt även minimajs. Dela på avokadon och snitta i halvorna först på längden och sedan på bredden och gröp sedan ur bitarna med en sked. Skölj och hacka salladen och dela körsbärstomaterna på mitten. Skär fetaost i mindre tärningar och häll i bunken. Ta fram två ägg och stek dessa. Sedan låt dem svalna och skär i bitar - i bunken tillsammans med resten av ingredienserna. I med kyckling och rör runt massor. Lägg upp på en tallrik och häll över (gärna lite, lite för mycket) ceasardressing. Njuuuut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar